Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut Superpesiksen finaaleihin

Pesäkarhut Superpesiksen finaaleihin

Kolmas välieräottelu päättyi Pesäkarhujen juhlintaan, kun Manse PP kaatui jälleen puhtaasti 2-0. Kolmannella otteluvoitolla Pesäkarhut etenee finaaleihin, jossa vastaan asettuu Jyväskylän Kirittäret. 

Pesäkarhut aloittaa ottelun vahvasti ja pääseekin niskan päälle ja 2-0 johtoon ensimmäisessä vuorossa. Hyvä ulkopeli ja sakkaukset sisäpelissä katkaisee molempien joukkueiden sisävuorot lyhyeen. Mansen ajolähdön Pesäkarhut purkaa hienosti paloihin eikä vierasjoukkue saa pistetiliä auki. Pesäkarhujen kotiutuksissa onnistuivat ensimmäisessä jaksossa Susanne Ojaniemen lisäksi Emilia Linna ja Susanna Puisto. 

Tauon jälkeen Manse ei saa pakkaansa kasaan, vaan Pesäkarhut takoo itselleen 6-0 johtolukemat, joista kolme syntyi Kaisa-Maija Rosvallin iskiessä kunnarin kenttään ja hänen edellään Maria Suominen ja Milla Lindström etenivät kotipesään. 

Manse PP pääsee nejännen vuoroparin aloittavassa vuorossa tekemään otteluun avausjuoksunsa, mutta vauhti ei riitä kunnon kiriin. Manse jääkin jälleen Pesäkarhujen jalkoihin porilaisten kotikentällä. 

Mansen lukkari Senni Sallinen saa ottelussa vierasjoukkueen ykköspalkinnon ja toteaakin tylyn totuuden, ettei ottelua voi voittaa, jos ei tee juoksuja. 

- Päällimmäisenä pettynyt olo. Tänään oli kaveri parempi ja jos 3-0 vie sarjan, niin parempi sen voitti, Sallinen harmittelee. 

Pesäkarhujen ykköspalkinnon nappasi Rosvall ja kehuukin jälleen Pesäkarhujen hyvää ulkopeliä. Joukkueen sisäpelistä Rosvall löysi virheitä, jotka hiomalla pois on joukkue entistä vahvempi. 

- Kyllä me hyvä peli pelattiin, virheistä huolimatta, Rosvall iloitsee ja kiittelee Pesäkarhujen yleisöä, joka löysi tiensä jälleen Erku-Areenalle kannustamaan omiaan ja luomaan tunnelmaa. 

Tampereen pelinjohtaja Jarkko Pokela toteaa tulleen selväksi, että kärkijoukkueita vastaan ei pärjätä. Pokela analysoi Pesäkarhujen olleen koko sarjan ajan niskan päällä ja pelasi kauttaaltaan hyvin.

- Lämmittää mieltä, että edetään välieräsarjasta finaaliin tuloksellisesti puhtain paperein. Sisäpelissä saatiin välillä Mansen kanssa kilpailla, kumpi töhöili enemmän, mutta se kuuluu tähän, Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund naurahtaa. 

Österlund nostaa vielä esiin Pesäkarhujen hyvää ulkopeliä, jossa jokainen osa-alue toimii tasapainoisesti yhteen. Pienen tauon jälkeen ottelut jatkuvat ja todellinen taistelu kultamitalista alkaa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Pesäkarhujen finaalit jatkuvat lauantaina Jyväskylässä

Pesäkarhujen finaalit jatkuvat lauantaina Jyväskylässä

Viikonloppuna ratkeaa naisten Superpesiksen mestaruus. Pesäkarhut ja Jyväskylän Kirittäret jatkaa finaalisarjaansa ensin 4. finaaliottelulla Jyväskylässä lauantaina 14.9. ja sen jälkeen tarvittaessa 5. finaaliottelulla Erku-Areenalla Porissa sunnuntaina 15.9.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti kolmannen finaalin

Pesäkarhut voitti kolmannen finaalin

Kirittäret oli valmiita juhlimaan mestaruutta Porissa, mutta karhunkämmen löi ja Pesäkarhut näytti että siltä löytyy vielä taistelutahtoa.

Lue lisää
Pesäkarhuille jälleen kirvelevä tappio

Pesäkarhuille jälleen kirvelevä tappio

Toinen finaalisarjan ottelu venyi niin ikään kotiutuslyöntikilpailuihin. Jännittävän ottelun lopussa Kirittäret kuitenkin veti pidemmän korren ja nappasi toisen otteluvoiton Pesäkarhuilta.

Lue lisää
Kirittäret haki kotiedun Porista

Kirittäret haki kotiedun Porista

Ensimmäinen finaali Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen Kirittärien voittoon. Kotiutuslyöntikisaan asti venynyt ottelu tarjosi viihdettä koko illaksi.

Lue lisää
Pesäkarhut aloittaa finaalit kotikentällään

Pesäkarhut aloittaa finaalit kotikentällään

Pesäkarhut ja Kirittäret aloittavat finaalisarjansa Porissa 4.9. Pesäkarhut on kohdannut hallitsevan mestarin Kirittäret tämän kauden aikana kaksi kertaa ja tähän mennessä otteluiden voitot ovat menneet tasan.

Lue lisää
Pesäkarhuille kolmas voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille kolmas voitto puolivälierissä

Porissa Erku-Areenalla pelattu kolmas puolivälieräottelu päättyi jälleen Pesäkarhujen voittoon, kun toisen kerran puolivälieräsarjassa Poriin saapunut Kempeleen Kiri kaatui karhujoukkueelle puhtaasti 2-0.

Lue lisää