Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut voitti kolmannen finaalin

Pesäkarhuille voitti kolmannen finaalin

Kirittäret oli valmiita juhlimaan mestaruutta Porissa, mutta karhunkämmen löi ja Pesäkarhut näytti että siltä löytyy vielä taistelutahtoa. Kannustavan kotiyleisön edessä porilaisjoukkue katkaisi Kirittärien voittoputken suoraan kahdessa jaksossa ja siirsi ottelusarjan ratkaisua viikolla.

Pesäkarhut lähti otteluun heti hyvällä peli-ilmeellä. PINJA ARBELIUS avaa ottelun pistetilin upealla läpilyönnillään siirtäen sekä MILLA LINDSTRÖMIN ja NOORA MATIKAN kotipesän suojiin. Vaikka SIRI ESKOLA onnistuu kotiuttamaan VENLA KARTTUSEN, ei se riitä pysäyttämään Pesäkarhujen hurmosta.

Pesäkarhujen ulkopelikoneisto toimii jälleen upeasti ja SUSANNE OJANIEMEN tärkeän toisen vuoron kopin lisäksi joukkueelta nähtiin läpi kentän hienoja suorituksia. Myös tukossa ollut sisäpeli aukeaa illan ottelussa ja Pesäkarhut voittaa ensimmäisen jakson 5-1.

Toisen jakson aloittavalla vuorolla Kirittärien CAMILLA KIRSILÄ lyö 1-0 tilanteessa lähes kunnarin arvoisen lyönnin, mutta Pesäkarhujen ulkokenttä venyy erinomaiseen suoritukseen. Kirsilä palaa kolmospesälle kolmosvahti EVELIINA TUOMISEN napatessa pallon tiukasti räpylään. Tilanteessa Pesäkarhujen lukkari Matikka intoutuu tuulettamaan suoritusta hieman liikaa ja hänelle napsahtaa keltainen kortti epäurheilijamaisesta käytöksestä.

Jakson aikana joukkueidensa kaikki lyödyt juoksut hoitaa jokerit SUSANNA PUISTO ja Eskola. 3-1 tilanteessa Kirittäret onnistuu tasoittamaan juoksut 3-3, mutta johtoon Pesäkarhut ei vierailijoita enää päästä, kun etukentän tehonainen KAISA-MAIJA ROSVALL tulee väliin. Toinen jakso päättyy tasapeliin ja siten Pesäkarhut voittaa ottelun 1-0 jaksovoitoin.

Ykköspalkinnon kotijoukkueelta saanut Lindström toteaa, että ottelusarjassa henkilökohtaiset suoritukset ovat olleet nousujohteisia. Edellisestä ottelusta joukkue mietti mitä voidaan parantaa ja tähän päivään Pesäkarhut löysivätkin aivan uuden vireen, joka jatkui koko ottelun ajan.

- Tästä on hyvä jatkaa ensi viikonloppuna, Lindström iloitsee.

Kirittärien ykköspalkinnon nappasi niin ikään jokerin paikalla pelaava Kirsilä, joka harmittelee, ettei nähnyt kolmoselle lentävää palloa, joka katkaisi etenijän kunnarihaaveet.

- Pienestä jäi kiinni. Pori oli tänään tuon verran parempi, Kirsilä toteaa.

Pelinjohtaja NALLE VILJANEN myöntää myös Porin olleen parempi ja että tänään Kirittärien lyönti ei osunut keskelle keppiä. Sisäpeliongelmista aiemmissa otteluissa kärsineen Pesäkarhujen pelinjohtaja SAMI ÖSTERLUND on tyytyväinen, että nyt vapaat lyönnit alkoivat tippumaan kenttään.

- Vaikka olemme juoksuja lyöneetkin, niin ne ovat olleet kovan työn takana. Pinjalta tänään pirun hieno avauslyönti, myös Puisto ja Lindström onnistuivat hyvin. Se antaa happea pelaamiselle, Österlund kehuu.

Pelinjohtaja toteaa Pesäkarhujen lähteneen heti ensimmäisestä ottelusta laittamaan kaikki peliin, mutta tänään siirryttiin sanoista tekoihin. Päättyneen ottelun jälkeen joukkue palauttelee ja huilaa hetken jonka jälkeen ensi viikonloppuna jatketaan finaalisarjaa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Pesäpalloliitto ohjeisti korona-ajan käytännöistä

Pesäpalloliitto ohjeisti korona-ajan käytännöistä

Kansallispelimme liki 100-vuotisen historian ajan pesäpallo-ottelu on aloitettu hutunkeitolla.

Lue lisää
Pesäpallon otteluohjelmat julki - naisten Superpesiksen kausi käyntiin kuumilla paikallisotteluilla

Pesäpallon otteluohjelmat julki - naisten Superpesiksen kausi käyntiin kuumilla paikallisotteluilla

Naisten Superpesiksessä palataan tositoimiin ensimmäisenä kotimaisena palloilusarjana koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeustilan jälkeen. Avauskierroksella nähdään neljä huippuottelua perjantaina 12.6.

Lue lisää
Miesten Superpesis vauhtiin 2.7. alkaen - 14 joukkuetta tavoittelee Suomen mestaruutta

Miesten Superpesis vauhtiin 2.7. alkaen - 14 joukkuetta tavoittelee Suomen mestaruutta

Nyt se on varmaa. Kaikki 14 joukkuetta ovat mukana, kun miesten superpesiskausi käynnistyy 2. heinäkuuta. Panoksena on 97. Suomen mestaruus miesten pääsarjapesäpallon historiassa. Ainoastaan sotavuosina 1941 ja 1944 sarja on jäänyt pelaamatta.

Lue lisää
Naisten superpesiskausi käyntiin 12. kesäkuuta

Naisten superpesiskausi käyntiin 12. kesäkuuta

Pesäpallokausi 2020 on pääsemässä vahvasti vauhtiin kesäkuun toisella viikolla. Naisten Superpesiksessä otteluohjelmaan on merkitty ensimmäiset ottelut perjantaille 12. kesäkuuta.

Lue lisää
Pesäkarhujen finaalit jatkuvat lauantaina Jyväskylässä

Pesäkarhujen finaalit jatkuvat lauantaina Jyväskylässä

Viikonloppuna ratkeaa naisten Superpesiksen mestaruus. Pesäkarhut ja Jyväskylän Kirittäret jatkaa finaalisarjaansa ensin 4. finaaliottelulla Jyväskylässä lauantaina 14.9. ja sen jälkeen tarvittaessa 5. finaaliottelulla Erku-Areenalla Porissa sunnuntaina 15.9.

Lue lisää
Pesäkarhuille jälleen kirvelevä tappio

Pesäkarhuille jälleen kirvelevä tappio

Toinen finaalisarjan ottelu venyi niin ikään kotiutuslyöntikilpailuihin. Jännittävän ottelun lopussa Kirittäret kuitenkin veti pidemmän korren ja nappasi toisen otteluvoiton Pesäkarhuilta.

Lue lisää