Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhujen finaalit jatkuvat lauantaina Jyväskylässä

Pesäkarhujen finaalit jatkuvat lauantaina Jyväskylässä

Viikonloppuna ratkeaa naisten Superpesiksen mestaruus. Pesäkarhut ja Jyväskylän Kirittäret jatkaa finaalisarjaansa ensin 4. finaaliottelulla Jyväskylässä lauantaina 14.9. ja sen jälkeen tarvittaessa 5. finaaliottelulla Erku-Areenalla Porissa sunnuntaina 15.9.

Ensimmäiset kolme finaalisarjan ottelua pelattiin melko tiheään tahtiin viiden päivän sisään. Tulevaan viikonloppuun joukkueet ovat kuitenkin saaneet valmistautua rauhassa koko arkiviikon ajan.

- Maanantaina ja tiistai meni levätessä ja keskiviikosta lähtien olemme taas treenanneet. Tässä vaiheessa ei nyt enää tule mukaan mitään uusia juttuja, Pesäkarhujen pelinjohtaja SAMI ÖSTERLUND avaa kuluneen viikon ohjelmaa.

- Viikko on mennyt mukavasti myös töiden ja opiskelun parissa. On ollut hyvä, että on ollut muutakin tekemistä, niin aika on mennyt nopeammin. Pari päivää tässä on kuitenkin kerennyt jo alkaa odottaa viikonloppua kovasti, Pesäkarhujen SUSANNE OJANIEMI kertoo välipäivistä.

Pesäkarhut lähtee kauden viimeiseen viikonloppuun innokkain, mutta haikein tunnelmin.

- Meillä on ollut tällä kaudella niin kivaa, koko talvi ja kesä. Jokainen vuosi on kuitenkin aina erilainen ja tämä vuosi on ollut erityisen ihana, Ojaniemi hehkuttaa, mutta toteaa myös, että haikeista tunnelmista huolimatta on mahtavaa päästä pelaamaan vielä kauden viimeistä viikonloppua.

Kolme ensimmäistä finaaliottelua ovat jokainen olleet tiukkaa taistoa, eikä yksikään voitto ole tullut kummallekaan joukkueelle helposti.

- Nämä ovat kaikki olleet todella tasaisia pelejä, ja tällä hetkellä sarja voisi olla miten vain. Pelasimme oman parhaimman pelimme sunnuntaina, kun voitimme. Se, että pelaamme parhaita otteluitamme ei silti tarkoita, että voitto tulisi, nämä ottelut ovat olleet niin tiukkoja, Sami Österlund pohtii finaalisarjan tilannetta.

Kirittärien ensimmäinen mahdollisuus katkaista finaalisarja kaatui Erku-Areenalla, kun Pesäkarhut näytti kyntensä kotikentällään ja toi itsensä tärkeällä otteluvoitolla takaisin mukaan mestaruuskamppailuun. Jyväskyläläiset ovatkin nyt varmasti kovan paikan edessä, sillä toinen mahdollisuus viedä mestaruus on kotikentällä Hippoksella. Jos Pesäkarhut pistää kuitenkin kapuloita rattaisiin ja tuovat otteluvoitot tasoihin 2-2, viimeinen ja ratkaiseva peli pelataan taas Porissa, Pesäkarhujen eläväisen ja kannustavan kotiyleisön edessä. Ja porilainen kotiyleisö onkin varmasti valmis kantamaan kortensa kekoon Pesäkarhujen puolesta, kuten voitokkaassa 3. finaaliottelussa nähtiin.

- Viime sunnuntaina meidän kotikenttämme tunnelma oli aivan katossa. Yleisö tuntui nauttivan pelistä niin paljon, että se vaikutti myös itseeni, Ojaniemi iloitsee ja kertoo myös arvostavansa Pesäkarhujen faneja suuresti, - On ollut upeaa nähdä kuinka paljon katsojia meidän otteluissamme on ja kuinka läsnä he ovat. Monet tulevat otteluiden jälkeen juttelemaan ja kannustamaan. Tuntuu siltä, että meidän fanimme eivät vain käy otteluissa, vaan oikeasti elävät mukana tässä touhussa.

Viikonloppuna on siis luvassa viimeinen rutistus joukkueen lisäksi myös faneille. Lauantaina Pesäkarhujen fanijoukot suuntaavat Jyväskylään Hippokselle viemään 4. finaaliotteluun porilaisen tunnelman myös vieraskentälle ja onnistumisten osuessa kohdalleen Pesäkarhut -fanit pääsevät vielä kannustamaan joukkuettaan kotikentällään kaikkien aikojen finaaliottelussa sunnuntaina, kun Suomen mestaruus viimeistään ratkeaa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Pesäpalloliitto ohjeisti korona-ajan käytännöistä

Pesäpalloliitto ohjeisti korona-ajan käytännöistä

Kansallispelimme liki 100-vuotisen historian ajan pesäpallo-ottelu on aloitettu hutunkeitolla.

Lue lisää
Pesäpallon otteluohjelmat julki - naisten Superpesiksen kausi käyntiin kuumilla paikallisotteluilla

Pesäpallon otteluohjelmat julki - naisten Superpesiksen kausi käyntiin kuumilla paikallisotteluilla

Naisten Superpesiksessä palataan tositoimiin ensimmäisenä kotimaisena palloilusarjana koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeustilan jälkeen. Avauskierroksella nähdään neljä huippuottelua perjantaina 12.6.

Lue lisää
Miesten Superpesis vauhtiin 2.7. alkaen - 14 joukkuetta tavoittelee Suomen mestaruutta

Miesten Superpesis vauhtiin 2.7. alkaen - 14 joukkuetta tavoittelee Suomen mestaruutta

Nyt se on varmaa. Kaikki 14 joukkuetta ovat mukana, kun miesten superpesiskausi käynnistyy 2. heinäkuuta. Panoksena on 97. Suomen mestaruus miesten pääsarjapesäpallon historiassa. Ainoastaan sotavuosina 1941 ja 1944 sarja on jäänyt pelaamatta.

Lue lisää
Naisten superpesiskausi käyntiin 12. kesäkuuta

Naisten superpesiskausi käyntiin 12. kesäkuuta

Pesäpallokausi 2020 on pääsemässä vahvasti vauhtiin kesäkuun toisella viikolla. Naisten Superpesiksessä otteluohjelmaan on merkitty ensimmäiset ottelut perjantaille 12. kesäkuuta.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti kolmannen finaalin

Pesäkarhut voitti kolmannen finaalin

Kirittäret oli valmiita juhlimaan mestaruutta Porissa, mutta karhunkämmen löi ja Pesäkarhut näytti että siltä löytyy vielä taistelutahtoa.

Lue lisää
Pesäkarhuille jälleen kirvelevä tappio

Pesäkarhuille jälleen kirvelevä tappio

Toinen finaalisarjan ottelu venyi niin ikään kotiutuslyöntikilpailuihin. Jännittävän ottelun lopussa Kirittäret kuitenkin veti pidemmän korren ja nappasi toisen otteluvoiton Pesäkarhuilta.

Lue lisää