Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Pesäkarhujen palkitut: Henna Juka (I), Milla Oksa (II)
Manse PP – Pesäkarhut 1-0 (6-2, 2-2)

Kaupissa pelattu toinen välieräottelu päättyi Manse PP:n tuuletuksiin, kun kotijoukkue nappasi toisen voiton Pesäkarhuista ottelusarjassa. 

Pesäkarhut lähti hyvällä energialla otteluun pitäen Manse PPn kurissa ja ja avaten oman juoksutilinsä heti alkuun Emilia Linnan kotiuttaessa Henna Jukan. Hyvästä alusta huolimatta Pesäkarhut eivät mahtaneet Virpi Hukan kahdelle kunnarilyönnille mitään. Pesäkarhujen yrityksestä huolimatta ei kotijoukkueen hurmosta saatu hiipumaan ja Hukka rallattelikin Mansen 6-2 jaksovoittoon.

Toisessa jaksossa ei moista juoksujuhlaa päässyt syntymään, mutta Manse PP onnistui kotiutuksissaan heti ottelun alussa ja johti jaksoa aina neljännelle vuoroparille saakka. Neljännen vuoroparin sisävuorollaan Pesäkarhut lähtivät totiseen takaa-ajoon, kun kolme neljästä Pesäkarhujen juoksusta tehnyt Linna kotiutti Emilia Itävalon kaventaen tilanteen 2-1.

Go On Superjokeri Pinja Arbelius tasoitti vielä juoksut lyödessään Linnan kotipesän turviin ja Pesäkarhut pääsi jatkamaan tilanteen rakentamista kahden palon tilanteessa. Porilaisjoukkue saikin takatilanteen rakennettua lähes vaivatta, mutta kotiutusyritys jäi vajaaksi ja Manse PP juhli ottelun 1-0 voittoa.

- Hyvällä fiiliksellä lähdimme haastamaan Mansea, mutta vielä pykälä enemmän tarvitaan asennetta ja kovuutta kentälle ja jokainen kohti tuleva ja pomppupallo pitää ottaa kiinni, sanoi ykköspalkinnon pokannut Juka. 

Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund totesi, että joukkueen pelaamisesta löytyy vielä tietyissä kohdin viilattavaa. Österlund myöntää, että tamperelaisjoukkue onnistuu laittamaan Pesäkarhuja koville ja Mansen laadukas kärki olisi porilaisten saatava ulkopelissään kuriin. 

- Kuvioharjoittelu on aloitettu jo viime kaudella ja pitkin kautta sitä on ylläpidetty, tiedostaen että Mansen tullessa vastaan takatilannetta täytyy puolustaa ankarasti. Kyllä me Tampereelle vielä tulemme pelaamaan, Österlund lupaili välieräsarjan jatkumisesta.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2020 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Pesäkarhut julkaisi naisten Superpesisjoukkueensa uuden pelinjohtajan keskiviikkona 23.9. järjestetyssä tiedotustilaisuudessa. Porilaisseuran edustusjoukkueen uudeksi pelinjohtajaksi valittiin Manse PP:n naisten Superpesisjoukkuetta vuosina 2016-2019 johtanut ja kaudella 2017 tamperelaiset mestaruuteen johdattanut Jarkko Pokela.

Lue lisää
Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Porissa polkaistiin tänään käyntiin Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän välinen pronssisarja, josta kotijoukke nappasi ensimmäisen kiinnityksen mitaliin. Vilpoisassa säässä pelattu sarjan avausottelu Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen lukemiin 1-0 ja porilaiset pääsivät tuulettamaan tärkeää voittoaan.

Lue lisää
Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut ja Manse PP välieräsarja sai jatkoa, kun Pesäkarhut puristivat tamperelaisjoukkueesta voiton supervuoroon venyneessä ottelussa.

Lue lisää
Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Pesäkarhut ja Manse PP järjestivät välieräavauksestaan todellisen jännitysnäytelmän. Äärimmäinen tasainen ottelu koleassa sadesäässä päättyi niukasti Manse PP:n hyväksi, aivan ottelun viime metreillä.

Lue lisää
Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Yksikin lyönti voi ratkaista ottelun suuntaan tai toiseen. Puolivälierien ensimmäisessä ottelussa nähtiin tänä iltana yllättävä käänne Porissa, kun Seinäjoen Maila-Jussit kaatoi Pesäkarhut Erku-Areenalla lukemin 0-1.

Lue lisää
Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiä taistelu pisteistä venyi jälleen lähes varsinaisen peliajan ulkopuolelle, mutta porilaisten upeat ratkaisun hetket painoivat vaakakupin himpun verran kotijoukkueen puolelle ja Lapua joutui lähtemään kotimatkalle pisteittä.

Lue lisää