Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Pesäkarhut järjesti tiistaina 20. lokakuuta tiedotustilaisuuden, jossa julkaistiin kolme pelaajasopimusta kaudelle 2021. Sopimuksista kaksi olivat jatkosopimuksia ja yksi uusi pelaajasopimus. Jatkosopimukset tekivät Henna Juka (1) ja Eveliina Tuominen (2), samalla kun uutena pelaajana Pesäkarhujen paidan veti päälleen Loimaan Palloilijoiden kasvatti Riina Korkiamäki 1+1 -mittaisella sopimuksella.

Ensimmäisen Superpesisottelunsa Vihdin Pallossa vuonna 2016 pelannut ja kaksi viimeisintä kautta Mynämäen Vesattarien naisten Superpesisjoukkuetta edustanut Korkiamäki on kerännyt pelikokemusta myös Ykköspesiksen puolelta Köyliöstä sekä B-tytöistä Pöytyältä. Nousujohteista uraa tekevälle Korkiamäelle Pesäkarhut on seuraava askel kohti huippua.

- Koen Porissa olevan hyvät mahdollisuudet kehittyä pelaajana hyvässä valmennuksessa ja tasokkaassa porukassa. Uskon, että Pesäkarhuissa minulla on tilaisuus ottaa harppaus urallani ja päästä pelaamaan kovempia pelejä, Korkiamäki avaa päätöstään lähteä tulevalle kaudelle Pesäkarhujen matkaan.

- Riina on pelannut isoissa rooleissa aiemmissa seuroissaan. Nyt hänen on aika pyrkiä ottamaan samainen rooli yhdessä naisten Superpesiksen kärkiseuroista. Riina on sisäpelissä monipuolinen vaihtaja, joka osaa myös edetä, ja ulkona hän pystyy pelaamaan linjassa useita paikkoja, Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarkko Pokela kommentoi joukkueen tuoreinta vahvistusta.

Kaudelle 2021 jatkosopimuksen solminut Juka myöntää viime kauden olleen haastava ja kertoo, että kauden aikana päästiin kokemaan tunteita laidasta laitaan. Nyt, kun kauden päättymisestä on kulunut hetki, niin pronssia ja etenkin joukkueen monivuotista matkaa muistelee hyvillä mielin. Etenijänä ja kopparina pelaava Juka kertoo kuitenkin odottavansa tulevaa kautta jo innolla.

- Odotukset ensi kauteen ovat kovat. Viime kaudella otin isoja askelia eteenpäin sisäpelaamisessa ja ensi kaudella tavoitteena on olla kovempi, nopeampi ja parempi kuin koskaan, Juka sanoo, - Joukkueen suhteen on myös hyvät ja odottavat fiilikset. Muutokset pelinjohdossa ja pelaajissa tuovat varmasti raikkautta joukkueeseen. Uskon, että jokainen pelaaja taistelee tosissaan yhdeksikön paikoista, joten harjoituksissa mennään varmasti kovaa talvesta alkaen.

Pokelan mukaan Juka on kuulunut jo muutaman vuoden ajan sarjan parhaisiin kärkipelaajiin ja sitä häneltä odotetaan myös tulevalla kaudella.

- Henna on etenemispeliin isoin valttikortti ja kantaa siinä suurta vastuuta. Ulkopelissä hän on puolestaan vuosi vuodelta parantanut kopparipeliään ja alkaa olla myös siinä valtakunnan eliittiä, Pokela toteaa.

Niin ikään jatkosopimuksen tehneen ja viime kausien aikana vakiopaikan Pesäkarhujen kokoonpanosta ottaneen Tuomisen Pokela näkee ensi kaudella kehittyvän vielä aiempaa tärkeämpään, johtavaan rooliin joukkueessa. Myös Tuominen itse kertoo kauden 2021 tavoitteena olevan entistä suurempi rooli sekä kehittyminen pelaajana kaikilla osa-alueilla. Myös joukkueelta Tuominen odottaa paljon.

- Odotamme varmasti kaikki menestystä, mutta myös sitä, että jokainen on valmis tekemään päivittäin sen työn, jonka menestyminen vaatii, niin treeneissä kuin arjessa harjoitusten ulkopuolella, Tuominen kertoo.

Sopimustilanne
Sanni Huhtala, 2021-2022 (+2023)
Henna Juka,  2021
Riina Korkiamäki, 2021 (+2022)
Ella Kuusisto,  2021 (+2022-2023)
Emilia Linna,  2021
Elisa Pauna,  2021 (+2022)
Tiia Peltonen,  2021-2022
Maria Suominen, 2021
Eveliina Tuominen, 2021-2022
Minttu Vettenranta, 2021
1. pj. Jarkko Pokela, 2021 (+2022-2023)

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2020 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää