Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Koko uransa Lapuan Virkiässä pelannut Toppari on ollut pohjanmaalaisjoukkueen matkassa voittamassa kaikkia joukkueen 2010-luvun mitaleita, joista viisi on ollut kultaisia. Menestyksekästä uraa luoneelle Topparille päätös siirtymisestä Pesäkarhuihin syntyi tarpeesta kokeilla jotain uutta, sekä porilaisseuran hyvän maineen kannustamana.

- Olen aina kuullut pelkkää hyvää Pesäkarhuista seurana, ja toiminta niin seurassa kuin edustusjoukkueessa on ulospäin näyttänyt ammattimaiselta. Kaipasin uralleni uutta nostetta ja haluan nähdä pesäpalloa myös muistakin näkökulmista. Uskon, että pystyn kehittymään ja kasvamaan edelleen niin pelaajana kuin ihmisenäkin, ja minusta Pesäkarhut tarjoaa siihen parhaimmat edellytykset. Muutos on tietenkin suuri, mutta samalla se tuo itselleni uutta motivaatiota tehdä asiat vieläkin paremmin, Toppari avaa päätöstään.

- Eveliina on huomattavan kokenut pelaaja, joka tuo mukanaan hyvän säväyksen toisesta menestyneestä seurasta. Rooli edellisessä joukkueessa on pelillisesti kasvanut vuosi vuodelta ja sen puolesta odotan, että Eveliina saa Pesäkarhuihin siirtymisensä myötä uuden hienon haasteen urallaan, Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarkko Pokela kuvaa Topparia.

Toppari kertoo odottavansa tulevalta kaudelta innolla sekä kilpailullisuutta, että perusarkea joukkueen kanssa. Myös uuden porilaisen kotiyleisön edessä pelaaminen tulee Topparin mukaan varmasti olemaan mahtavaa, sillä Erku-Areenan tunnelma on ollut aina myös vastustajan näkökulmasta upea.

- Odotan myös kehittyväni pelaajana ihan uusiin mittoihin, ja tavoitteenani on vihdoin päästä ulosmittaamaan koko potentiaalini. Aito kilpailutilanne joukkueessa puskee varmasti kaikkia pelaajia eteenpäin, Toppari summaa urheilulliset tavoitteensa.

Kaudella 2020 ensimmäisen kokonaisen kautensa naisten Superpesiksessä pelannut Pinja Arbelius jatkaa tulevalla kaudella Pesäkarhuissa. Arbeliuksen mukaan kulunut kausi oli rankka, mutta siitä huolimatta hän odottaa tulevaa kautta jo innolla.

- Tavoitteenani on kasvattaa omaa rooliani huomattavasti, sekä kehittyä ihan jokaisella osa-alueella ja haastaa itseäni kunnolla, Arbelius kertoo ja sanoo myös odottavansa hyvillä mielin joukkueen uutta kokoonpanoa, - Odotan innolla, mitä uusi pelinjohtaja ja uudet pelaajat tuovat joukkueeseemme ensi kaudeksi!

Myös Pokela näkee Arbeliuksen tulevan kauden keskittyvän kokonaisvaltaiseen kehitykseen ja uskoo aiemmin lyöjäjokerina hienoja otteita näyttäneellä pelaajalla olevan potentiaalia laajempaankin rooliin.

- Pinja on jo edellisillä kausillaan Superpesiksessä osoittanut olevansa kovan luokan sisäpelaaja. Nyt ajatuksena on, että Pinja lähtee hakemaan entistä vahvemmin roolia ulkopelistä, jossa hänellä on myös kykyä. Pinjalla on kaikki ne ominaisuudet, mitä kokonaisvaltaisesti aivan sarjan huippupelaajaksi tuleminen vaatii, Pokela uskoo.

Sopimustilanne
Pinja Arbelius, 2021 (+2022)
Sanni Huhtala, 2021-2022 (+2023)
Henna Juka,  2021
Riina Korkiamäki, 2021 (+2022)
Ella Kuusisto,  2021 (+2022-2023)
Emilia Linna,  2021
Elisa Pauna,  2021 (+2022)
Tiia Peltonen,  2021-2022
Maria Suominen, 2021
Eveliina Toppari, 2021
Eveliina Tuominen, 2021-2022
Minttu Vettenranta, 2021
1. pj. Jarkko Pokela, 2021 (+2022-2023)

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2020 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Pesäkarhut järjesti tiistaina 20. lokakuuta tiedotustilaisuuden, jossa julkaistiin kolme pelaajasopimusta kaudelle 2021. Sopimuksista kaksi olivat jatkosopimuksia ja yksi uusi pelaajasopimus.

Lue lisää