Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Kaudella 2020 sekä Itävalo että Puisto olivat Pesäkarhujen mukana voittamassa pronssia. Vaikka konkareiden tavoitteena olikin kirkastaa edellisen kauden mitali, oli kesässä pronssisesta päätöksestä huolimatta myös paljon hyvää.

- Oli kiva, että kausi saatiin pelattua läpi kaiken epävarmuuden jälkeen. Monissa asioissa mentiin myös eteenpäin, vaikka tulos ei toki ollut se, mitä tavoiteltiin, Puisto kommentoi.

- Vuosi oli poikkeuksellinen ja se toi osaltaan matkalle niin ilon hetkiä kuin haasteitakin. Lopulta päätimme kauden yhdessä joukkueena pronssimitaliin. Tulevalle kaudelle jäi kuitenkin ehdottomasti vielä nälkää, Itävalo avaa tunnelmiaan kuluneesta kaudesta.

Pesäkarhujen pelinjohtajan Jarkko Pokelan mukaan kaksi tuoreinta kiinnitystä kauden 2021 joukkueeseen ovat Pesäkarhuille tärkeitä pelaajia sekä taidoiltaan että kokemukseltaan.

- Emilia on aivan sarjan kärkipelaajia, sekä sisällä että ulkona, Pokela tiivistää, - Susanna puolestaan on Porissa varmasti jo tietynlainen Pesäkarhujen ikoni. Pelitaitojen lisäksi hän on myös tärkeä esimerkin näyttäjä nuoremmille pelaajille.

Vuonna 2019 vuoden naispesäpalloilijaksi valittu Itävalo kokee, että aiemmasta menestyksestä huolimatta hänellä on vielä näytettävää, sekä lajitaidollisesti että yleisesti urheilijana.

- Haluan tulevalla kaudella saada irti itsestäni kaiken lajillisen potentiaalini. Lisäksi fysiikkani on parantunut vuosi vuodelta, ja tahdon myös sen osalta kehittyä lisää ja olla nopeampi kuin koskaan aiemmin, Itävalo kertoo.

Pitkään Pesäkarhujen kapteenina toimineen Puiston henkilökohtaiset tavoitteet kaudelle 2021 keskittyvät puolestaan johtamisen ja henkisen vahvuuden ympärille.

- Odotan itseltäni samaa vahvaa suorittamista kuin edellisiltäkin kausilta, sekä seuraavan askeleen ottamista johtajana ja mentaalisella puolella, Puisto toteaa.

Jo useamman kauden Pesäkarhuissa pelanneet Puisto ja Itävalo odottavat myös sitä, mitä uudistunut joukkue tuo tullessaan.

- Joukkueeseen on tullut uusien kasvojen myötä muutoksia, mikä tuo positiivisen tuulahduksen ja herättää halun menestyä myös jatkossa. Uskon, että luomme joukkueena sen meidän oman juttumme ja löydämme talven edetessä kovan työnteon myötä meille toimivimman kokoonpanon, Itävalo arvioi. 

Sopimustilanne
Pinja Arbelius 2021 (+2022)
Sanni Huhtala 2021-2022 (+2023)
Emilia Itävalo 2021
Henna Juka 2021
Riina Korkiamäki 2021 (+2022)
Ella Kuusisto 2021 (+2022-2023)
Emilia Linna 2021
Elisa Pauna 2021 (+2022)
Tiia Peltonen 2021-2022
Susanna Puisto 2021
Maria Suominen 2021
Eveliina Toppari 2021
Eveliina Tuominen 2021-2022
Minttu Vettenranta 2021
1. pj. Jarkko Pokela 2021 (+2022-2023)

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2020 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää
Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Pesäkarhut järjesti tiistaina 20. lokakuuta tiedotustilaisuuden, jossa julkaistiin kolme pelaajasopimusta kaudelle 2021. Sopimuksista kaksi olivat jatkosopimuksia ja yksi uusi pelaajasopimus.

Lue lisää