Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Rosvallin edellinen kausi Pesäkarhuissa oli loukkaantumisen vuoksi rikkonainen ja myös kauden pronssinen päätös jätti nälkää tulevaan.

- Jäi hieman harmittamaan, kun suuri osa jo muutenkin lyhyestä kaudesta meni kuntoutuessa. Tietysti joukkueen kanssakin jäimme lopulta tavoitteesta, Rosvall summaa kesän 2020 tunnelmat.

Konkareihin kuuluva Rosvall kokee tulevan kauden olevan tärkeä itselleen muun muassa siksi, että joukkueen vanhempaan ikäluokkaan kuuluvalla pelaajalla aktiivisia pelivuosia ei välttämättä ole enää kovin montaa jäljellä.

- Aion tulevalla kaudella antaa itsestäni kaiken urheilijana ja pesäpalloilijana. Olen henkilökohtaisesti aloittanut työnteon ensi kautta varten jo syyskuun lopussa. Lähden tekemään parasta versiota itsestäni ja myös nauttimaan pesiksestä, Rosvall kertoo.

Myös Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarkko Pokela odottaa Rosvallilta etenkin ulkopelissä hienoja suorituksia, sekä myös pelaajalle ominaista iloittelua.

- Kaisa-Maija on koko sarjan mittapuulla erittäin kova ulkopelaaja ja muodostaa vahvan etukentän kolmion (Emilia) Itävalon ja (Minttu) Vettenrannan kanssa. Kaisis on myös muuten sekä joukkueen että yleisön sytyttävä pelaaja, joten on luonnollisesti hienoa nähdä hänen tuuletuksiaan Pesäkarhujen paidassa tulevallakin kaudella, Pokela toteaa.

Jo vuonna 2007 Superpesiksessä debytoinut Rosvall odottaa innolla uusien joukkuetovereiden tapaamista, vaikka hän myöntääkin joukkueen uudistumisen myös hieman jännittävän. Nauravaisesta luonteestaan ja huumorintajustaan tunnettu pelaaja on kuitenkin valmis ottamaan ilon irti uudesta roolistaan yhtenä joukkueen vanhimmista.

- Joukkueessa tulee olemaan tulevalla kaudella paljon nuoria pelaajia. Muistan vielä, kun aikoinaan nousin itse pelaamaan aikuisten sarjaa ja olin yksi joukkueen junioreista, ja nyt ihmettelen, että olenko minä yksi niistä fossiileista? Toivottavasti nämä nuoret pysyvät minun vauhdissani! Vai onkohan se sittenkin toisin päin? Rosvall nauraa.

Viime kaudella Mynämäen Vesattarissa pelannut Nurmi kertoo Poriin siirtymisensä syyksi muun muassa halun kehittyä ja etsiä omia rajojaan.

- Pesäkarhujen toiminta on näyttänyt todella hyvältä, joten uskon että saan Pesäkarhuissa paljon irti omasta pelaamisestani yksilönä sekä osana joukkuetta, Nurmi kertoo.

Pokelan mukaan Nurmi on nopeajalkainen pelaaja, jolta löytyy potentiaalia kehittyä sisäpelissä sarjan profiilipelaajaksi myös kärkijoukkueessa.

- On hienoa nähdä, että Henna on valmis haastamaan itseään, ja olemme valmiita tarjoamaan hänelle sellaisen ympäristön, joka auttaa häntä kehittymään entisestään, Pokela kommentoi.

Ensimmäiseltä kaudeltaan Pesäkarhuissa Nurmi odottaa kokemuksia ja tunteita laidasta laitaan, sekä yhtenäistä tekemistä joukkueen kanssa.

- Odotan suuria tunteita, onnistumisia ja epäonnistumisia, sekä kovaa tekemisen meininkiä ja yhteen hiileen puhaltamista joukkueena.

Sopimustilanne
Pinja Arbelius, 2021 (+2022)
Sanni Huhtala, 2021-2022 (+2023)
Emilia Itävalo, 2021
Henna Juka, 2021
Riina Korkiamäki, 2021 (+2022)
Ella Kuusisto, 2021 (+2022-2023)
Emilia Linna, 2021
Henna Nurmi, 2021 (+2022)
Elisa Pauna, 2021 (+2022)
Tiia Peltonen, 2021-2022
Susanna Puisto, 2021
Kaisa-Maija Rosvall, 2021
Maria Suominen, 2021
Eveliina Toppari, 2021
Eveliina Tuominen, 2021-2022
Minttu Vettenranta, 2021
1.pj. Jarkko Pokela, 2021 (+2022-2023)

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2020 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää
Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Pesäkarhut järjesti tiistaina 20. lokakuuta tiedotustilaisuuden, jossa julkaistiin kolme pelaajasopimusta kaudelle 2021. Sopimuksista kaksi olivat jatkosopimuksia ja yksi uusi pelaajasopimus.

Lue lisää