Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Peter Tiivolan kanssa. Sopimus sisältää option ulkomaille siirtymisestä tämän kauden jälkeen.

Kolmatta kauttaan Ässissä pelaava hyökkääjä on tekemässä lopullista läpimurtoaan Liigan huippuhyökkääjien joukkoon, josta osoituksena hänet valittiin jo toisen kerran tällä kaudella maajoukkueeseen. Liigassa Tiivola on pelannut tällä kaudella 21 ottelua tehoin 3+18 =21.

- Käynnissä on Peterin kolmas kausi Ässissä ja joka vuosi on tapahtunut kehittymistä. Hän käytti omatoimisen kesän hyvin edukseen ja oli huippukunnossa heti elokuun alusta alkaen. Tällä kaudella Peter on noussut A-maajoukkueeseen, joka on hieno osoitus hänen kovasta työstään.

- Peter on kova tekemää työtä joukkueen eteen jokaisessa vaihdossa ja hän on tehnyt ketjukavereistaan parempia. Mielestäni hän on tällä kaudella kasvanut myös johtajana sekä kentällä että kentän ulkopuolella.

- Normaalioloissa Peter pelaisi pommin varmasti ensi kaudella ulkomailla. Nyt jääkiekkomarkkinat ovat hakemassa suuntaa, joten halusimme tällä sopimuksella varmistaa, että jos hän jatkaa pelaamistaan Suomessa, seura on Ässät. Peterin ympärille alkaa muodostua meidän ykkösnyrkkiä ja uskon, että hänen laidoilleen on halukkuutta, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi.

- Olen kehittynyt jokaisena vuotenani Porissa ja täällä loistavat puitteet sekä hyvä valmennus eli kaikki edellytykset kehittyä pelaajana.

- Isomäki ja Seisomakatsomo muodostavat sellaisen tunnelmat, että haluan kaikkien näiden rajoitusten jälkeen pelata vielä täydessä Isomäessä.

- Uskon, että loppukaudesta tulee Ässille hyvä, kun saamme uudet pelaajat sisään joukkueeseen, Peter Tiivola kommentoi.

Ässien tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2020-2021 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020-2021

Ottelut kaudella 2020-2021

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PeterTiivola

Peter Tiivola

5.9.1993 Helsinki
Tiedot


Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2022 asti ulottuvan sopimuksen Sakari Salmisen kanssa. Ässien oma kasvatti pelasi seurassa viimeksi vuosina 2017 – 2019, jolloin 50 ottelussa syntyi tehopisteet 17+30 =47.

Lue lisää
Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Ty Rattien kanssa.

Lue lisää
Joe Morrow siirtyy Ässiin

Joe Morrow siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Lue lisää
Jesperi Kotkaniemen pelit Ässissä päättyvät

Jesperi Kotkaniemen pelit Ässissä päättyvät

NHL-seura Montreal Canadiens on kutsunut lainasopimuksella Ässissä pelanneen Jesperi Kotkaniemen valmistautumaan tulevaan NHL-kauteen. Kotkaniemen viimeiseksi otteluksi Ässissä jäi lauantaina pelattu Kärpät-Ässät.

Lue lisää
Jasse Ikonen siirtyy Ässiin

Jasse Ikonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Jasse Ikosen kanssa. Alkukauden pelaamatta ollut hyökkääjä on edustanut urallaan mm. HIFK:ta, Kärppiä ja Ilvestä.

Lue lisää
Juuso Walli jatkaa Ässissä

Juuso Walli jatkaa Ässissä

Lokakuun loppuun asti koeajalla pelannut Juuso Walli jatkaa Ässissä loppukauden. Walli on pelannut tällä kaudella Ässissä kaksi ottelua.

Lue lisää