Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän.

Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade. Seth asustaa edelleen Porissa ja on mukana myös aiemman kotimaansa Ghanan maajoukkueessa. Nämä velvoitteet Ablade hoitaa sovitun mukaisesti. Ablade kävi viime vuonna UEFA-PRO koulutuksen, joka pätevöittäisi hänet valmentamaan Veikkausliigassakin.

"Tunnen ViIlen hyvin ja olemme pitkin syksyä käyneet paljon keskustelua jalkapallosta ja muustakin. Saatiin seuran ja Villen kanssa sovittua avustavan valmentajan roolitus elämäntilanteeseen sopivaksi, joten päätös oli sikäli helppo" , hyväntuulinen Ablade kommentoi asiaa.

Joukkueen fysiikkavalmennuksesta vastaa ja fysiona jatkaa Nico Rinne.

Maalivahtivalmentajaksi on pestattu omaa Satagoalkeeper-palvelua pitävät Tero Järvenpää. Tero oli mukana tryout-viikolla ennen joulua ja vakuutti sekä pelaajat että valmennuksen hyvällä otteellaan pelaajiin sekä muuhun toimintaan. " Pääsen tekemään hommia maalivahtien kanssa jotka torjuvat Suomen toiseksi kovimmassa liigassa. Tämä on myös minulle hyvä opin paikka, joka jatkossa tulee auttamaan koko Porin ja Satakunnan alamaissa ollutta maalivahtivalmennusta."

Huoltajaksi tulee viimeiset vuodet FC Jazzissa huoltanut. Juha Kartio. Juha voidaan sanoa huoltamisen ammattilaiseksi. Kartsa otti kopin heti haltuun ja toi oman tyylinsä ja tapansa toimia mukanaan.

Joukkueenjohtajaksi tulee viime vuodet turvallisuuspäällikkönä toiminut Kari Hakala. Kasassa on innokas ja toimelias taustaryhmä.

Joukkue aloitti harjoittelun 4.1, mukana sopimuksellisia pelaajia sekä testimiehiä.

MuSan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Seth Ablade

30.4.1983 Accra, GHA
Tiedot


Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää