Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Olli Orvasto FC Jazzin luotsiksi

Olli Orvasto FC Jazzin luotsiksi

 

FC Jazzin edustusjoukkueen uusi päävalmentaja ja seuran valmennuksen johtaja on turkulainen Olli Orvasto. Orvasto, 35, siirtyy Poriin turkulaisen Åbo IFK:n päätoimiselta valmennuspäällikön paikalta.

Orvasto on työskennellyt jalkapallon ammattilaisena jo vuosikymmenen ajan. Hänellä on työ- ja valmentajakokemusta ÅIFK:n lisäksi Turun Nappulaliigan, FC Inter Turun ja Turun Palloseuran organisaatioista sekä Suomen Palloliiton Pohjois-Suomen piiristä. Kansainvälistä kokemusta Orvasto on hankkinut saksalaisen FC Hansa Rostockin sekä virolaisen FC Levadian akatemiavalmentajana.

Koulutukseltaan Orvasto on kasvatustieteiden kandidaatti Turun Yliopistosta (kasvatustiede, urheilujohtaminen, organisaatiopsykologia). Hänellä on lisäksi ammattivalmentajatutkinto (VAT), Suomen Palloliiton UEFA A-lisenssi ja Saksan jalkapalloliiton DFB A-Lizenz.

Kari Kaivo-oja on tyytyväinen löydettyyn yhteisratkaisuun,
- Orvasto istuu oikein hyvin linjaamme, missä tavoitteena on rakentaa satakuntalaista ja porilaista pelaajarunkoa edustusjoukkueeseemme. Orvasto on moderni valmentaja, joka on hankkinut myös kansainvälistä osaamista ja haluaa edelleen kehittää itseään. Onkin ilo toivottaa Olli tervetulleeksi Poriin ja FC Jazziin.

Tällä hetkellä FC Jazzin edustusjoukkue on tauolla yhteisharjoituksista. Sopimusneuvottelut ovat kuitenkin tiiviisti käynnissä, ja niiden tuloksista tiedotetaan lähiviikkojen aikana.

Junioreiden valmennuksen johtaja

Olli Orvasto on edustusjoukkuetoiminnasta vastaavan FC Jazz Oy:n ja junioritoiminnasta vastaavan ry:n yhteisresurssi.
- Edustusjoukkueen valmentamisen lisäksi Orvastolla on tärkeä tehtävä junioripuolella. Hän jatkaa Jani Uotisen työtä eli seuran nykyisen pelaajakehityslinjan toteuttamista ja edelleen kehittämistä valmennuksen johtajana, FC Jazz Juniorit ry:n puheenjohtaja Jarkko Westerlund toteaa.

FC Jazz etsi päävalmentajan ja valmennuksen johtajan tehtävään jalkapallon ammattilaista, joka hallitsee yhtä lailla yksityiskohtien opettamisen sekä isot kokonaisuudet.
- Jalkapallovalmennus kehittyy kovaa vauhtia. Orvasto edustaa nuorta ja kunnianhimoista valmentajapolvea, joka osaa pelin ja pelaajien kehittämisen, Westerlund sanoo.

Orvasto innolla Poriin

Orvasto on oman työnsä puolesta seurannut porilaista jalkapalloa varsin tarkasti.
- FC Jazz on minulle tietysti työni kautta tuttu seura. FC Jazz on näyttäytynyt minulle aina joka tasolla erittäin positiivisena ja kunnianhimoisena seurana. Senkin takia olin heti kiinnostunut tästä mahdollisuudesta, vaikka viihdyin hyvin myös työssäni Turussa, Orvasto toteaa.

Orvaston ensimmäisiä tehtäviä on tutustua perusteellisesti FC Jazzin junioritoimintaan sekä nykyisiin ja tuleviin edustusjoukkueen pelaajiin.
- Haluan valmentaa urheiluun ja jalkapalloon ammattimaisesti suhtautuvia pelaajia, jotka haluavat tehdä tulosta, kehittyä ja edetä urallaan. Sellaisista pelaajista aiomme edustusjoukkueemme koota, Orvasto päättää.

FC Jazzin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2016 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016

Ottelut kaudella 2016

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää