Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Jazzin joukkueen rakentaminen on käynnistynyt

FC Jazzin joukkueen rakentaminen on käynnistynyt

 

FC Jazz on kiinnittänyt viime kaudella kapteenina toimineen Samu-Petteri Mäkelän ja heinäkuussa Liverpoolin siirtyvän Patrik Raitasen lisäksi viisi pelaajaa. Nimensä sopimuspapereihin ovat laittaneet Benjamin Tuovinen, Joonas Meura, Eero Lehtinen, Toni Kuusela ja Rasmus Östling.

Päävalmentaja Olli Orvasto kertoo, että seurassa on yhdessä mietitty ahkerasti seuran edustusjoukkueen tulevan kauden linjauksia ja kartoitettu pelaajia joukkueeseen.
- Tiedämme tällä hetkellä, että ensi kaudella joukkueemme tulee olemaan enemmän porilainen joukkue, kuin aiemmin. Joukkueessa tulee olemaan mukana tärkeää kokemusta ja omia kasvatteja, jotka haluavat tehdä uransa eteen lujasti töitä. Tulevalla kaudella FC Jazz tulee olemaan omille kasvateille sekä muillekin nuorille pelaajille oiva paikka näyttää osaamistaan.

Orvasto on tyytyväinen, että joukkueen kokoaminen on hyvässä vauhdissa,
- Kauden alkuun on runsaasti aikaa ja nyt on tärkeää rakentaa joukkuetta kohti kevättä huolella. Suomen Cupin pelit alkavat tammikuun lopussa ja sieltä saadaan hienoja pelejä, joista saamme vauhtia harjoituskaudelle.

FC Jazz on aloittanut valmistaumisen uuteen kauteen  joulukuun alussa ja kohtaa ensimmäisessä harjoituspelissään Klubi-04:n Eerikkilässä tulevana lauantaina klo 12.30.
- Odotan mielenkiinnolla ottelua, sillä se on ensimmäinen tutustumismahdollisuus pelaajiin ja samalla luo näkemystä tuleviin tarpeisiin, kertoo Orvasto

Joulun jälkeen joukkueen harjoitukset jatkuvat heti tammikuun alusta ja silloin harjoitteluvahvuudessa on lisää sopimuspelaajia
- Neuvotteluja käydään tällä hetkellä monen pelaajan kanssa ja uskon, että joukkue rakentuu tulevina viikkoina valmiimmaksi. Erityisen mukava on ollut huomata, että FC Jazziin on imua ja toisaalta myös huomata, että junioreistamme ollaan kiinnostuneita Veikkausliigaa myöten, päättää Orvasto.

Uudet sopimuspelaajat:
Eero Lehtinen 19 v., Viime kaudella PPT/FC Jazz
Toni Kuusela 24 v., Viime kaudella PPT
Joonas Meura 18 v., Viime kaudella PPT/FC Jazz
Benjamin Tuovinen 21 v. Viime kaudella FC Jazz
Rasmus Östling 19 v., Viime kaudella PPT/FC Jazz

FC Jazzin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2016 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016

Ottelut kaudella 2016

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Samu-PetteriMäkelä

Samu-Petteri Mäkelä

9.11.1986 Pori
Tiedot

PatrikRaitanen

Patrik Raitanen

13.6.2001
Tiedot

RasmusÖstling

Rasmus Östling

Tiedot


Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää