Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hyökkääjä Roni Hirvonen siirtyy Porin Ässiin

Hyökkääjä Roni Hirvonen siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen Roni Hirvosen kanssa. 17-vuotias hyökkääjä siirtyy Ässiin Espoo Bluesin junioriorganisaatiosta.

Viime kaudella Hirvonen pelasi Nuorten SM-liigassa 50 ottelua tehoin 21+34 =55. SM-hopeamitaliin päättyneissä pudotuspeleissä Hirvonen iski 11 ottelussa tehopisteet 3+12 =15, joka on sarjan ikäluokkaennätys. Taakse tehoissa jäivät mm. aikanaan tehoilleet Markus Granlund (13), Sebastian Aho (12) sekä Jesse Puljujärvi (7).

Nuori hyökkääjä pelasi viime kaudella myös sekä alle 17-vuotiaiden että alle 18-vuotiaiden maajoukkueissa ja Hirvosen kausi huipentui alle 18-vuotiaiden MM-kisoihin, joissa hyökkääjä voi pelata myös tulevalla kaudella.

- Ässien joukkueessa on paljon lahjakkuutta ja nyt sitä tulee vielä lisää, kun Roni liittyy joukkueeseemme. Hän oli viime viikolla tutustumassa harjoitteluun, olosuhteisiin ja organisaation ihmisiin.

- Keskustelimme meidän toiminnastamme, hänestä ihmisenä ja pelaajana sekä puhuimme arvot sekä rooliodotukset läpi. Uskoisin, että siitä ei ainakaan haittaa ollut, että Saku Martikainen tuntee pelaajan pitkältä ajalta ja on valmentanut häntä. Olemme todella tyytyväisiä, että Roni valitsi Ässät.

-Roni on ikäisekseen todella kypsä ihminen. Päämäärätietoisuus, intohimo harjoitteluun ja itsensä kehittämiseen ovat todella korkealla tasolla. Vahva sisäinen motivaatio ja tehtäväsuuntautuneisuus takaavat sen, että hänestä tulee huippupelaaja.

- Roni on ikäluokkansa parhaita pelaajia Suomessa. Hänen peliymmärryksensä on korkealla tasolla. Hänellä on taito, työmoraali ja halu ratkaista samassa paketissa. Roni on arvoiltaan Ässien näköinen pelaaja, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi.

- Ässät on nouseva organisaatio, jossa ollaan hyvin perusteellisesti rakentamassa uutta. Täällä on hyvä mahdollisuus kehittyä ja päästä pelaamaan Liigassa.

- Tuon joukkueeseen positiivisuutta sekä monipuolisuutta. Vahvuuksinani pidän pelikäsitystä, taito-ominaisuuksia, luistelua sekä laukausta, Roni Hirvonen kommentoi.

Ässien tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Ässät ja maalivahti Niklas Rubin ovat tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Ässien organisaatioon vuonna 2021 liittynyt valmentaja Timo Turunen jatkaa seurassa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kaudesta 2024 – 2025 eteenpäin.

Lue lisää
Roope Talaja jatkaa Ässissä

Roope Talaja jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Roope Talajan kanssa. Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella ennen illan KooKoo-ottelua 16 ottelua tehoin 4+4 =8.

Lue lisää
Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2022 asti ulottuvan sopimuksen Sakari Salmisen kanssa. Ässien oma kasvatti pelasi seurassa viimeksi vuosina 2017 – 2019, jolloin 50 ottelussa syntyi tehopisteet 17+30 =47.

Lue lisää
Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Peter Tiivolan kanssa. Sopimus sisältää option ulkomaille siirtymisestä tämän kauden jälkeen.

Lue lisää
Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Ty Rattien kanssa.

Lue lisää