Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kirittäret haki kotiedun Porista

Kirittäret haki kotiedun Porista

Ensimmäinen finaali Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen Kirittärien voittoon. Kotiutuslyöntikisaan asti venynyt ottelu tarjosi viihdettä koko illaksi. 

Pesäkarhut aloitti ottelun räjähdysmäisellä energialla ja hallitsi koko ensimmäistä jaksoa. Kirittärien etenijät pidettiin tiukasti poissa kentältä ja oma sisäpeli kulki mukavasti. Kotiutuksissa Pesäkarhut onnistui ensimmäisellä jaksolla neljästi, kun EMILIA LINNA, SUSANNE OJANIEMI ja SUSANNA PUISTO löivät juoksuja nimiinsä. 

Toisessa jaksossa Kirittäret parantaa otettaan pelistä ja saa puristettua jaksovoiton, kun SIRI ESKOLA lyö sekä EMMA KÖRKÖN että MARJUKKA URPELAISEN kotiin. Henna Jukan ensimmäisessä vuorossa tuoma juoksu jää joukkueen ainoaksi ja ottelu etenee supervuoropariin. 

Pesäkarhut saa hyvin napattua vierailijoiden kotiutusyritykset pois, mutta Kirittäret saa kuin saakin puristettua yhden juoksun porilaisten ulkokentästä. Pesäkarhut kuitenkin pääsee tasoittamaan tilanteen ja ottelu ratkaistaan kotiutuslyöntikisassa. 

Kotareissa Kirittäret lyö jälleen ensin ja onnistuukin lyömään kolme etenijää juoksun arvoisesti kotiin. Pesäkarhujen takaa-ajo jää hitusen vajaaksi, kun etenijöistä vain Emilia Itävalo ja Juka ehtivät kotipesään ennen palloa. 

Kirittärien ykköspalkittu Eskola toteaa, että pelin alku meni Kirittärillä jännityksen piikkiin. Eskola on tyytyväinen siihen, kuinka hyvin maila osui palloon ottelun aikana mutta kehuu myös, että Porin ulkokenttä napsi lyönnit tehokkaasti myös pois. 

- Ensimmäinen jakso oli todella upeaa ja toinenkin jakso alkoi hyvin, mutta sitten päästettiin kaveri mukaan peliin, Pesäkarhujen ykköspalkinnon saanut Itävalo pohtii ottelun kulkua. 

Kolmostilanteet ottelussa meni Pesäkarhuille 21-12 ja Itävalo toteaakin joukkueen saaneen hyvin painetta aikaiseksi. 

Vierasjoukkueen pelinjohtaja NALLE VILJANEN toteaa, että vaikka Kirittärien keppi ei osunut palloon, oli peli todella hyvää. Kirittärien pää kestää Viljasen mukaan vaikeat paikat hyvin, ja joukkue pääsi jälleen vaikeuksien kautta voittoon. 

Pesäkarhujen pelinjohtaja SAMI ÖSTERLUND analysoi, että ainoa asia mikä ottelusta jäi uupumaan, oli voitto. 

- Pelattiin hyvä peli sekä sisällä että ulkona ja olimme valmistautuneet hyvin. Sarja on nyt auki ja mennään lauantaina kohti Jyväskylää, Österlund sanoo.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Pesäkarhujen finaalit jatkuvat lauantaina Jyväskylässä

Pesäkarhujen finaalit jatkuvat lauantaina Jyväskylässä

Viikonloppuna ratkeaa naisten Superpesiksen mestaruus. Pesäkarhut ja Jyväskylän Kirittäret jatkaa finaalisarjaansa ensin 4. finaaliottelulla Jyväskylässä lauantaina 14.9. ja sen jälkeen tarvittaessa 5. finaaliottelulla Erku-Areenalla Porissa sunnuntaina 15.9.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti kolmannen finaalin

Pesäkarhut voitti kolmannen finaalin

Kirittäret oli valmiita juhlimaan mestaruutta Porissa, mutta karhunkämmen löi ja Pesäkarhut näytti että siltä löytyy vielä taistelutahtoa.

Lue lisää
Pesäkarhuille jälleen kirvelevä tappio

Pesäkarhuille jälleen kirvelevä tappio

Toinen finaalisarjan ottelu venyi niin ikään kotiutuslyöntikilpailuihin. Jännittävän ottelun lopussa Kirittäret kuitenkin veti pidemmän korren ja nappasi toisen otteluvoiton Pesäkarhuilta.

Lue lisää
Pesäkarhut aloittaa finaalit kotikentällään

Pesäkarhut aloittaa finaalit kotikentällään

Pesäkarhut ja Kirittäret aloittavat finaalisarjansa Porissa 4.9. Pesäkarhut on kohdannut hallitsevan mestarin Kirittäret tämän kauden aikana kaksi kertaa ja tähän mennessä otteluiden voitot ovat menneet tasan.

Lue lisää
Pesäkarhut Superpesiksen finaaleihin

Pesäkarhut Superpesiksen finaaleihin

Kolmas välieräottelu päättyi Pesäkarhujen juhlintaan, kun Manse PP kaatui jälleen puhtaasti 2-0. Kolmannella otteluvoitolla Pesäkarhut etenee finaaleihin, jossa vastaan asettuu Jyväskylän Kirittäret.

Lue lisää
Pesäkarhuille kolmas voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille kolmas voitto puolivälierissä

Porissa Erku-Areenalla pelattu kolmas puolivälieräottelu päättyi jälleen Pesäkarhujen voittoon, kun toisen kerran puolivälieräsarjassa Poriin saapunut Kempeleen Kiri kaatui karhujoukkueelle puhtaasti 2-0.

Lue lisää