MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

Kolmannen vierasottelun viikon sisään pelannut MuSaFutsal taisteli koko 40 minuuttisen kolhuja ja kipuja vastaan. Heti alkuun vieraat loivat pari hyvää tilannetta KaDyn maalille, mutta pallo ei löytänyt tietään maaliin. KaDy hyökkäsi vaarallisesti luoden avausjaksolla pari oikein maukasta tilannetta, mutta tolppaa lähemmäs ei KaDy päässyt. Kertaalleen KaDy sai pallon myös maaliin, mutta tilannetta edelsi kotijoukkueen käsivirhe ja näin maalia ei hyväksytty. MuSaFutsalin maalilla aloittanut ex-KaDy Martta Perälä pelasi vanhaa seuraansa vastaan hienon ottelun. Avausjakson ainoasta osumasta vastasi vierasjoukkue. Elina Setälä toimitti pallon maalille, josta Anni-Elina Luotonen laittoi pelivälineen verkkoihin. Tauolle MuSaFutsalin 0 – 1 vierasjohdossa.

Toinen jakso alkoi vieraiden komennossa. Tilanteita alkoi heti alusta tulemaan ja jakson avausmaalia ei tarvinnut odottaa kuin pari minuuttia. Jasmin Ylikraka haastoi hienosti laidalla pelaten pallon takatolpalle. Milla Ljungman oli oikeaan aikaan paikalla ja siirsi vieraat kahden maalin karkumatkalle. KaDy ei luovuttanut vaan painoi päälle. MuSaFutsal pelasi järkevästi ilman hosumista. Ajassa 27.47 KaDy sai vihdoin rikottua kuparisensa. Alina Nieminen sai pelattua pallon taka-alueelle maalin lähelle, josta Henni Parkkinen sai vaivoin pallon raavittua viivan oikealle puolelle. ”Annis” Luotosen illan toinen osuma näki Monnarin valot ajassa 29.51. KaDy lähti hakemaan osumia viidellä kenttäpelaajalla viitisen minuuttia ennen loppua aikalisänsä jälkeen. Ylikraka oli kuitenkin ensimmäinen, jolle siunaantui paikka, mutta kotijoukkueen puolustajat blokkasivat viime hetkillä vedon viivalta. Aikalisän aikana MuSaFutsal vaihtoi maalinsuulle Siiri Liljan. Ajassa 35.58 Manta Räsänen kavensi Maiju Horkan syötöstä lukemat 2 – 3:een. KaDy painosti viidellä pelaajalla, mutta MuSaFutsal taisteli urhoollisesti. Ottelun ratkaisu nähtiin puoli minuuttia ennen päätössummeria, kun Luotonen täydensi hattutemppunsa. Lopussa KaDy ei päässyt edes kunnolla enää palloon, kun MuSaFutsal käytti kellon loppuun. Kolme pistettä Jyväskylästä matkaa Poriin lukemin 2 – 4 (0 – 1). Joukkueiden parhaina palkittiin Saana Vestola (KaDy) ja Martta Perälä (MuSaFutsal).

Härkäviikosta jäi saldoksi kuusi pistettä ja nyt on runkosarjasta pelattu tasan puolet MuSaFutsalin osalta. Sarjakärjessä lähdetään runkosarjan toiselle puolikkaalle. Seuraavaksi on kolmen kotiottelun putki, josta ensimmäinen pelataan parin viikon päästä, kun HIFK FS saapuu Poriin sunnuntaina 24.1.

MuSan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com

Musan Salama - logo

MuSa - 2018-2019 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.