Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän. Avausmaali nähtiin jo avausminuutilla. Elina Setälä toimitti pallon sivurajan jälkeen maalille, jossa Milla Ljungman ohjasi vieraat johtoon. Ensimmäisen jakson ensimmäinen kymppi ei maaleja enää tarjonnut. Kummassakin päässä maalivahdit pitivät siitä huolen hyvillä torjunnoillaan. YIlveksen Helena Unkuri sekä MuSaFutsalin Martta Perälä olivat joukkueidensa pelaavat maalivahdit tänään. YIlves tuli tasoihin ajassa 10.14, kun Sini Sutisen laukauksen paluupallossa oli kotijoukkueen pelaaja ensimmäisenä. Vajaa minuutti myöhemmin Anni-Elina Luotonen riisti pallon ja laukoi vastustamattomasti pallon pitseihin. Kahden maalin karkumatkalle vieraat siirtyivät vajaa pari minuuttia myöhemmin. Netta Hannula haastoi oikealla laidalla hyvin ja pelasi pallon takatolpalle, jossa kukamuumuka kuin Ljungman puttaamassa palloa pitseihin. Tehohetken kruunasi Hannula ajassa 14.01 iskiessään Luotosen syötöstä 1 – 4 lukemat. YIlves pääsi yrittämään maalintekoa kahdesti kympin täplältäkin, mutta kummallakin kerralla epäonnistuen yrityksessään. MuSaFutsal vaihtoi näihin maalille Siiri Liljan. Tauolle siirryttiin 1 – 4 lukemissa.

Toinen jakso ehti vanheta vain reilun pari minuuttia, kun MuSaFutsalin kulmakuvio puri. Jasmin Ylikraka antoi kulman ja Hannula laukoi uransa 99.liigamaalinsa maalin edestä. YIlves ei kuitenkaan luovuttanut, vaan painoi päälle ja pienellä kentällä pystyi luomaan paikkoja useampaankin osumaan, mutta Perälä tylsytti terän kotijoukkueen yrityksistä. Heidi Linjamaa toi peliin eloa 2 – 5 kavennuksellaan ajassa 25.49. Ennen jakson puoltaväliä Eveliina Reponen toi kotijoukkueen jo kahden maalin päähän. 35.05 otti YIlves aikalisän, jonka jälkeen he lähtivät viidellä kenttäpelaajalla hakemaan kavennusta. 4 – 5 maali syntyi vieraiden epäonneksi oman pelaajan tekemänä. Tästä kahdeksan sekuntia myöhemmin kotijoukkueen virhetili näytti kuutta ja pallo kympille. Luotonen ampui varmasti kuin mallia näyttäen, miten se pallo pitseihin pistetään. Viimeisen minuutin alkajaisiksi Luotonen toisti tempun ja täydensi hattutemppunsa. Loppulukemat Ylöjärvellä 4 – 7 (1 – 4) ja kolme pistettä matkaa Poriin MuSaFutsalin mukana. Porilaiset vankistavat asemiaan liigakakkosena. Eroa kärjessä olevaan Ilvekseen on yksi piste. Joukkueiden parhaina palkittiin maalivahdit. YIlveksen Helena Unkuri sekä MuSaFutsalin Martta Perälä.

Toista peliään loukkaantumisensa jälkeen pelannut Helmiina Luoma oli pariin otteeseen lähellä avata pistetiliään ja jopa maalinteko oli lähellä. ”Hosuin liikaa tilanteessa, mutta kyllä se maali vielä sieltä tulee”, Luoma analysoi ottelun päätyttyä. Luoma piti ottelua temmoltaan kovana verrattuna viime viikonlopun Sport-peliin. Joukkueiden agressiivisuuskin yllätti kokemattoman Luoman, jolla itseluottamus ei pienistä vastoinkäymisistä koe kolhuja, vaan uudella innolla eteenpäin. Onneksi selvittiin uusilta isoilta loukkaantumisilta, mutta Milla Ljungmanin korttitili täyttyi ja hän huilaa ensi viikonlopun kotipelin.