Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Ensimmäinen Kempeleen Kirin ja Pesäkarhujen välillä pelattu puolivälieräottelu pelattiin ripeästi. Ulkopelissä molemmilta joukkueilta nähtiin hienoja suorituksia, mutta Pesäkarhut veivät rutiinisuorituksilla sisäpelin ja sitä kautta koko ottelun 2-0. 

Pesäkarhujen kuudesta juoksusta MILLA LINDSTRÖM toi illan aikana kolme, kahdesti SUSANNA PUISTON kotiuttamana ja kerran SUSANNE OJANIEMEN lyönnillä. Ensimmäisessä jaksossa kotiutuspuuhiin pääsi myös PINJA ARBELIUS, joka kotiutti MARIA SUOMISEN. 

Kempeleen Kirille Pesäkarhut ei ottelun aikana antanut juurikaan mahdollisuuksia rakentaa tilanteita, vaan jälleen tehokkaasti pelannut ulkokenttä napsi muun muassa EVELIINA TUOMISEN tärkeällä hyppykopilla etenijät pois kentältä. Kolmostilanteet menivätkin kotijoukkueelle 17-5. 

Ensimmäisessä jaksossa Pesäkarhut napsi itselleen 4-0 voiton ja toisen jakson porilaisjoukkue voitti lukemin 2-0. Molemmissa jaksoissa avausjuoksun toi Porille hienon ottelun pelannut kolmoskoppari HENNA JUKA. Sadesäätä uhmaten Erku-Areenalle löysi tiensä jälleen yli tuhat silmäparia, jotka pääsivät selkenevässä säässä seuraamaan ensimmäistä voittoa puolivälieräsarjassa. 

Kempeleen Kirin ykköspalkittu, kolmospolttaja RIIA OJALA harmittelee, että joukkueen vaihdot eivät tänään ottaneet onnistuakseen. Ulkopeliin Ojala on tyytyväinen mutta sisäpeli tökki koko ottelun ajan. 

- Meillä on hirvittävän hyvä jengi ja yhteishenki, Pesäkarhujen ykköspalkittu KAISA-MAIJA ROSVALL kehuu, - Nautitaan tekemisestä ja se näkyy kaikessa tekemisessämme. 

Pesäkarhujen illan pelistä Rosvall löytää vielä muutamia tarkennusta kaipaavia kohtia, mutta ulkopeliin etukentän sieppari on tyytyväinen. 

- Ensimmäisellä jaksolla ei meillä osunut keppiin sitten millään. Kovat jäi linjaan ja pienet laittomaksi, itse tukittiin ensimmäisen jakson sisäpelaaminen, Kempeleen pelinjohtaja MIKA TAKALAHTI analysoi. 

Toisessa jaksossa Kempeleen ulkopeli oli Takalahden mukaan jo todella hyvää, mutta ottelun aikana vieraat eivät saaneet sisäpelissä hyökkäystä aikaiseksi tai painetta kotijoukkueen päälle. Takalahti lupaileekin, että nyt kun puolivälieräsarja on aukaistu, Kempele parantelee otteitaan tulevissa otteluissa. 

Pesäkarhujen pelinjohtaja SAMI ÖSTERLUND toteaa joukkueensa olleen ”pirun hyviä” ulkopelissä. Sisäpelissä kotijoukkue sai tarvittavan määrän tilanteita ja kotiutukset suoritettiin rutiinilla. 

- Ulkona palon paikoista tehtiin paloja ja niistäkin, missä palon paikkaa ei ollut, tehtiin paloja. Sisäpelissä ei lyönti ollut ihan keskikepissä, mutta saatiin kuitenkin se mitä piti, Österlund sanoo. 

Ensimmäisen puolivälieräottelun jälkeen joukkueet lähtevät tutkimaan toistensa pelaamista tarkemmin ja parantamaan omaa tekemistään. 

- Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, toteaa Österlund.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää